Tjänster

Fasadmålning Badrum Altan & uterum Kök Golv Flikens rubrik Fasadmålning Vi utför allt inom traditionellt måleri, nyproduktion, renovering, tapetsering och utvändig målning. Vi arbetar nära dig som kund, bollar gärna tankar och idéer om allt som rör projektet, allt för att uppnå era önskemål. Vårt största fokus är att ni ska vara nöjda vid färdigställt projekt. För vi vet att nöjda kunder

Vi utför allt inom traditionellt måleri, nyproduktion, renovering, tapetsering och utvändig målning.

Vi arbetar nära dig som kund, bollar gärna tankar och idéer om allt som rör projektet, allt för att uppnå era önskemål. Vårt största fokus är att ni ska vara nöjda vid färdigställt projekt. För vi vet att nöjda kunder ger oss nya kunder.

Vi välkomnar privatpersoner, företag, bostadsföreningar och kommuner som kunder!

Vi är experter på badrumsrenovering!

Vårt mål är att göra vardagens mest rofyllda rum ännu mer praktiskt och avslappnande. Vi hjälper dig att förverkliga dina badrumsdrömmar och att förvandla ditt vanliga våtutrymme till en plats för trivsamma morgnar och lyxiga spakvällar.

Altan och uterum

Håller du med om att vår och sommar ska tillbringas i solen? Det gör vi också. Slipp jobbet att mäta, planera, snickra och bygga ihop din altan på egen hand. Proffsbyggs erfarna och kunniga hantverkare bygger en ny altan åt dig, så att du kan njuta av alla soliga dagar utomhus.

 

Köksrenovering

Står du i färd med att sätta igång med en köksrenovering? Köket är ett av de viktigaste rummen i våra hem. De är inte enbart en plats för matlagning, utan också ett rum att trivas och umgås i. Detta medför också att det ställs större krav på att köket både ska vara funktionellt och samtidigt trivsamt. Vi på Proffsbygg hjälper er att förverkliga ert drömkök.

GOLVLÄGGNING

Oavsett vilket golv som ska läggas hjälper våra proffsiga och kompetenta golvläggare dig med rätt val till ditt golv. Nedan följer olika typer av golv som kan vara bra att känna till skillnaden på innan du gör ditt val.

GOLVSLIPNIN

Vi utför golvslipning av alla typer av trägolv och parkett. Behandlingen kan vara olja, lack, lutning, såpa, vax m.m. Allt efter Ert behov. Vi utför ett personligt besök med besiktning av Ert golv. Allt för att säkerställa ett så bra resultat som möjligt.Titta gärna in i vårt galleri för att få mer inspiration.

Ange telefonnummer som vi kan nå er på.
Beskriv kort vad du behöver hjälp med så kontaktar vi dig så fort vi kan. Oftast inom 48 tim arbetsdagar.

Nyheter